LED there be light…

Na vele jaren research naar dé perfecte verlichting voor de winkelbranche ontwikkelde Ferdinand Verbeek de ultieme energiezuinige spot, gezegend met ongekende LED-krachten.

‘Het is de allerbeste LED-lamp die er op dit moment voor dit doel in de wereld te vinden is. Eindelijk komen kleding, stoffen en alle andere items in een winkel 100 procent en volkomen kleurecht tot hun recht. Het licht is warm, zuiver, hiqh quality… Deze high-end verlichting brengt het winkelinterieur naar een hoger level…’

Elk product in de FERROLIGHT Design collectie is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar het mooiste – en warmste – licht op aarde. Dat geldt ook voor de retail spotlight. Ferdinand Verbeek durft daarom te zeggen: ‘Beter is er niet…’

De trackspots kunnen in grote aantallen worden geplaatst. Daarmee zijn ze toe te passen in een eindeloze variëteit. Ze kunnen ook een waardevolle upgrade zijn voor het verlichten van andere (grote) publieksruimten zoals musea.

De nominale levensduur van de verlichting is 100.000 branduren. Vanwege zijn uitstekende kwaliteiten valt deze LED-verlichting voor bedrijven onder de E.I.A.–regeling (Energie Investerings Aftrek).

Specificaties:

Kleurtemperatuur:  3096K / CRI >92 / Power: 27W (700mA)

Output voor de complete spot: 117 Lumen/W

Reflector: 20º of 36º

Kleur behuizing zwart of wit

Power factor driver: 98

Driver beschikt over CLO optie / Spot blinkt uit in lichtkwaliteit

Superieur warmtemanagement !