MEIJSWONEN: ‘FERROLIGHT Design onderscheidt zich door een unieke collectie LED Verlichting’ 

FERROLIGHT Design  is het toonbeeld van Dutch Design, met oog voor detail,  technisch hoogstaand en een stuk kwaliteit, volledig geproduceerd in eigen atelier. Door de minimalistische vormgeving passen de lichtobjecten in elk interieur, zowel klassiek als modern Ze zijn altijd op zoek naar de nieuwste LED-technieken en vinden het heel belangrijk deze over te brengen naar dealers. Wij worden dan ook een paar keer per jaar heel gastvrij ontvangen in het atelier om ons op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen. Ferdinand en collega’s zijn vol enthousiasme en passie en doen alles om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Service en meedenken is voor hen dan ook een vanzelfsprekendheid. Dit geheel maakt het werken met FERROLIGHT Design heel prettig en betrouwbaar.

Lydia Verhoeven van MEIJSWONEN

Van Oort: ‘FERROLIGHT Design is voor ons het toonbeeld van Dutch Design’ 

Van Oort Interieurs verkoopt al sinds jaar en dag de bijzondere lichtobjecten van FERROLIGHT Design. FERROLIGHT Design is voor ons het toonbeeld van Dutch Design. We hebben het bedrijf, waar Ferdinand Verbeek en collega’s vol vuur met hun passie mooie verlichting creëren, zien groeien met de jaren. En dat ze hart hebben voor hun lichtobjecten blijkt uit het feit dat ze zulke originele namen bedenken zoals S.O.L. (Sea of Light) of B.E.S. (Beautiful Energy Saver). De minimalistische ontwerpen voldoen door hun tijdloze design, liefde voor eenvoud met verfijnde detaillering en warme lichtkleur aan alle eisen die door onze klanten aan lichtobjecten worden gesteld. Hun visie “Less is More” is duidelijk herkenbaar in alle producten en hun passie voor het ambacht ook. Zij denken vaak met ons mee en ze maken ook verlichting op maat. Hun nieuwste ‘kindje’ is de IYO Yin Yang. De IYO was er al, maar de nieuwste ontwikkeling van de IYO geeft licht aan onder- en bovenkant, vandaar de goed gekozen naam IYO Yin Yang.

‘De samenwerking tussen Plaisier Interieur en FERROLIGHT Design is eersteklas’

Er wordt altijd met ons meegedacht en de mogelijkheden wat betreft maatwerk zijn eindeloos. Wat de lampen van FERROLIGHT Design zo bijzonder maken zijn de minimalistische, perfect afgewerkte aluminium profielen, die gecombineerd worden met de meest geavanceerde LED techniek. Hierdoor zijn de lampen van Ferrolight breed toepasbaar in de meest uiteenlopende woonruimten en geven ze een prachtig natuurlijk licht. Top design uit Nederland!”

Robert Plaisier

‘Al sinds 1996 werken wij zeer tevreden samen met FERROLIGHT Design’.

‘Door de simplistische vormgeving van de armaturen integreert een FERROLIGHT Design lamp moeiteloos in ieder interieur.  De kracht van de verlichting is naast de eenvoud van de vormgeving, ook de vooruitstrevendheid in LED-techniek, waardoor deze lampen bijzonder mooi warm licht geven en eenvoudig te dimmen zijn.

Inmiddels werken wij al sinds 1996 samen met FERROLIGHT Design met veel plezier en naar volle tevredenheid. Wij werden direct aangestoken door hun enorme passie en enthousiasme voor de ontwerpen. Het kost ons dan ook weinig moeite dit gevoel over te brengen naar onze klanten.

De armaturen zijn met veel liefde en aandacht vormgegeven en de afwerking is subliem.  Er zijn maar weinig fabrikanten zo betrokken bij hun klanten als FERROLIGHT Design, dus ook de service hebben zij hoog in het vaandel staan.

Ferdinand en collega’s zijn met hun bedrijf continu in ontwikkeling. Wij hopen dan ook nog lang met dit bijzondere bedrijf en deze mooie mensen samen te mogen werken.’

Hartelijke groet,

Mayke Uitman, Interieurontwerpster