WINKELS in de SPOT(LIGHT)S

LED there be light…

Na vele jaren research naar dé perfecte verlichting voor de winkelbranche ontwikkelde Ferdinand Verbeek de ultieme energiezuinige spot, gezegend met ongekende LED-krachten.

‘Het is de allerbeste LED-lamp die er op dit moment voor dit doel in de wereld te vinden is. Eindelijk komen kleding, stoffen en alle andere items in een winkel 100 procent en volkomen kleurecht tot hun recht. Het licht is warm, zuiver, hiqh quality… Deze high-end verlichting brengt het winkelinterieur naar een hoger level…’

Elk product in de FERROLIGHT Design collectie is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar het mooiste – en warmste – licht op aarde. Dat geldt ook voor de retail spotlight. Ferdinand Verbeek durft daarom te zeggen: ‘Beter is er niet…’

De trackspots kunnen in grote aantallen worden geplaatst. Daarmee zijn ze toe te passen in een eindeloze variëteit. Ze kunnen ook een waardevolle upgrade zijn voor het verlichten van andere (grote) publieksruimten zoals musea.

De nominale levensduur van de verlichting is 100.000 branduren. Vanwege zijn uitstekende kwaliteiten valt deze LED-verlichting voor bedrijven onder de E.I.A.–regeling (Energie Investerings Aftrek).

Projectverlichting, the story …

Aan Ferdinand werd de vraag gesteld of hij als lichtexpert wilde meekijken of de best beschikbare spot kon voldoen aan de gestelde eisen voor de winkelbranche. Al snel bleek dat de beste spot nog niet bestond: de hoogste output, beste kleurechtheid en het hoogste rendement waren te laag bevonden door Ferdinand. Met deze missie ging Ferdinand aan de slag en ontwikkelde zelf de beste spot. Een spot die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en daardoor ook nog eens in aanmerking komt voor de E.I.A. regeling.

Het resultaat mag er zijn en is te bewonderen bij Wiechers Wonen in Ommen.

Met trots hebben zij ook een filmpje gemaakt (zie hiernaast) om het resultaat te laten zien.

Dit ziet er erg goed uit! Erg blij!

Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te maken met Ferdinand of op locatie bij Wiechers Wonen te kijken.