Bezoek ons op Stand 019 in Hal 10, waar we met trots enkele nieuwe designs introduceren :

ZEUS
Een mythische solist in de ruimte. ZEUS is het symbool van light power voor elk moment, elke ruimte en toepassing. Gemaakt van hoogwaardige kunststof van Nederlands fabricaat, zwevend boven zijn voetstuk. Met zijn meerdere lichtpunten stapt ZEUS een nieuw tijdperk binnen. Full power, solo up light of zonder up light.. Een machtige eyecatcher in elk interieur, groot of klein.
____________________

DIME

Winstpakker op de vierkante mm. Ultraklein, ultraplat. DIME bewijst zijn power op eenzame hoogte en is hét design-antwoord op elk ontsierend lichtpunt in het plafond. Magneten zorgen voor houvast voor de platte – slechts 15 mm – schijf. De ingenieuze elektronica is geïntegreerd in een mini-chip. DIME is een onopvallende krachtpatser die presteert waar andere achterblijven. Ideale bondgenoot voor waar elke mm telt. Dankzij zijn strakke waterdichte behuizing ook geschikt voor de badkamer.

____________________

WINKELS IN DE SPOT(LIGHT)S

LED there be light…

Na vele jaren research naar dé perfecte verlichting voor de winkelbranche ontwikkelde Ferdinand Verbeek de ultieme energiezuinige spot, gezegend met ongekende LED-krachten.
‘Het is de allerbeste LED-lamp die er op dit moment voor dit doel in de wereld te vinden is. Eindelijk komen kleding, stoffen en alle andere items in een winkel 100 procent en volkomen kleurecht tot hun recht. Het licht is warm, zuiver, hiqh quality… Deze high-end verlichting brengt het winkelinterieur naar een hoger level…’

____________________

KUNST UITGELICHT

Experts weten het als geen ander: schilderijen in het juiste licht zetten is een kunst apart. Rembrandt was een meester van het licht, net als FERROLIGHT Design.

Schilderijen vragen om zeer specialistisch licht. Expert Ferdinand Verbeek – ‘Als ontwerper altijd op zoek naar het beste licht dat op aarde kan stralen’ – wijdde jaren research aan wat nu de perfecte LED-verlichting is geworden voor doeken en andere kunstwerken.
‘Waar het om gaat, is dat je op de juiste plekken de juiste lichtaccenten legt. Warm, diffuus, egaal, kleurecht… Pas dan kunnen kunstwerken in hun volle glorie schitteren. Op de manier zoals de maker het ooit bedoelde. ART light van FERROLIGHT Design vat de schilderijen in een lichtaureool dat zijn tijd ver vooruit is.’